COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban despre protestul de mîine: Frecvența circulației curselor de autobuz și troleibuz va fi mărită

Ceban despre protestul de mîine: Frecvența circulației curselor de autobuz și troleibuz va fi mărită

Frecvența circulației curselor de autobuz și troleibuz mîine va fi mărită. Schimbarea vine după ce șoferii de maxi-taxi au anunțat proteste pînă la ora 10:00.

Primarul general al capitalei Ion Ceban a anunțat că mîine mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe cele mai aglomerate curse de maxi-taxi, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

„Noi vom întreprinde o serie de acțiuni, pentru asigurarea cu transport public a zonelor și cartierelor unde vor fi sistate microbuzele. Astfel, unități suplimentare de troleibuze și autobuze vor circula pe cele mai aglomerate curse de maxi-taxi iar frecvența circulației curselor de autobuz și teoleibuz va fi mărită”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai precizat că: „Argumentele noastre rămîn aceleași, solicităm trecerea acestui tip de transport în cadrul legal, contracte noi de prestarea a serviciilor cu municipalitatea, stabilirea costului vehicul-km, crearea condițiilor bune în transportul public, respectarea condițiilor cotractuale, graficul, acceptarea taxării electronice și a biletului unic electronic. Atîta timp cît aceste lucruri nu se întîmplă, primăria nu poate accepta majorări de prețuri”.


Transportatorii care administrează rutele de microbuz din Chișinău anunță pentru mîine, 24 februarie, o acțiune de protest. Microbuzele nu vor ieși la linie pînă la ora 10.00.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load