COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, despre probleme întîmpinate în reparația străzii Tighina

Ceban, despre probleme întîmpinate în reparația străzii Tighina

Reparația străzii Tighina și evacuarea gheretelor din acea porțiune dă bătăi de cap municipalității, întrucît unele dintre acestea sînt privatizate, iar primăria trebuie să ajungă la o înțelege cu proprietarii.

Despre aceasta a raportat pretorului sectorului Centru în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Primarul general Ion Ceban a cerut ca totul să fie demolat, care lucrările de reparație să poată continua. „Și de pe terenul privat să fie demolate gheretele. Shanghai-ul de acolo trebuie scos”, a spus Ceban. Responsabilii mai spun că unele privatizări au fost făcute încă în anul 2004, iar potrivit documentației, totul este legal.


Cît ține de însăși reparația străzii Tighina, la această etapă se execută lucrări de pozare a apeductului și canalizării între străzile Columna și Ștefan Cel Mare. Pretura a efectuat evacuări a tuturor gheretelor de pe strada Tighina, spune pretorul sectorului Centru.

De asemenea, săptămîna viitoare se va începe evacuarea gheretelor de pe strada Armenească. Acum două luni, proprietarii au fost avizați. Ion Ceban a punctat că acest proces să fie transparent. „Piața Centrală este o aglomerație de corupție și scheme puturoase. Am ajuns cu trotuare private… Iată esența guvernărilor din Chișinău”, a spus edilul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load