Ceban, despre planurile pentru 2021: Capitala va fi luată cu asalt cu diferite proiecte

Foarte multe proiect vor începe în 2021, în capitală, iar potrivit primarului general Ion Ceban, acestea vor fi în derulare tot anul. Edilul spune că ține și de drumuri, dar și de trotuare.

„În premieră vom intra masiv în curțile blocurilor de locuit. Este vorba de carosabil, intrări, trotuare, de amenajare internă, de parcări. Și evident, spațiile verzi sînt o prioritate pentru noi, întrucît, în perioada pandemie oamenii vor să își petreacă timpul confortabil.

sînt foarte multe care vor fi lansate în acest an. Vor fi duse la bun sfîrșit lucrările din parcul La Izvor, în Alunelul, în Valea Trandafirilor, mergem în parcul dintre Rîșcani și Ciocana, în alte parcuri din capitală, și la Poșta Veche, la Ciocana vom dezvolta fîșia de la Ciocana. În toate sectoarele vom interveni în 2021”, a declarat acesta.

Ion Ceban a vorbit și despre concursul lansat ieri, pentru elaborarea conceptelor de reabilitare a scuarului din bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt (în fața clădirii Kentford Business Center) și a scuarului „Nicolae V. Gogol”, din preajma Palatului Republicii.

Edilul spune că reabilitarea scuarului „Nicolae V. Gogol”, din centrul istoric al capitalei, prevede renovarea trotuarelor și a spațiilor verzi ale cartierului cuprins în perimetrul străzilor București – Maria Cebotari – Alexei Șciusev – Nicolae Iorga. Mai mult, premiul mare este de 10 mii de lei.


„Vor fi concursuri pentru Grădina Botanica și Parcul Catedralei. Vor fi mai multe concursuri pe mai multe subiecte care vor fi dezbătute public”, a conchis acesta.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load