COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, despre Piața Centrală: Procesul de schimbare nu este atît de simplu

Ceban, despre Piața Centrală: Procesul de schimbare nu este atît de simplu

Piața Centrală este un teritoriu complicat. Am schimbat conducerea, dar acest lucru nu este suficient, problemele rămîn, a declarat primarul general al Chișinăului Ion Ceban în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la TVC-21

Prezentatoarea i-a amintit lui Ceban despre promisiunile sale electorale atunci cînd a fost exprimată ideea ca în piața centrală să rămînă doar zona agricolă, iar restul să fie mutat în alte piețe, transmite Noi.md cu referire la Point.md.

"Au existat informații despre faptul că cineva cere taxă de la agenții economici. Această informație a fost trimisă organelor de drept. Se efectuează un udit, au fost identificate multe încălcări. Procesul de schimbări nu este atît de simplu, există legături legale, există mulți agenți care se află acolo în baza unor contracte interesante și dețin proprietate. Acum noi înțelegem cum au fost luate deciziile mai devreme. Îmi va fi prezentat un raport de starea de lucruri de la piață, este vorba despre siguranța la incendii și despre diferitele amenințări care ar putea fi acolo. Discutăm cu colegii din RM și din alte țări conceptul care este posibil la piața centrală. Anterior, în Voronej au existat probleme asemănătoare, dar acolo a fost soluționată problema. Discutăm situația cu colegii din Rusia și România. Ținînd cont de toate acestea, vom perfecționa conceptul", a declarat primarul general.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load