COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, despre panourile publicitare de pe Albișoara

Ceban, despre panourile publicitare de pe Albișoara

De pe străzile și din parcurile capitalei, unde sînt efectuate lucrări de renovare și reabilitare, sînt evacuate panourile publicitare. Despre aceasta scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, de mult a anunțat să nu mai fie prelungite actele permisive pentru panourile instalate, deoarece municipalitatea își propune modernizarea obiectivele per ansamblu.

„Pe strada Albișoara sînt în total 78 de panouri de dimensiuni mari, luînd în calcul că 10 le-am scos în luna iulie din intersecția Albișoara-Pușkin. Astăzi, doar pe tronsonul Iurie Gagarin – Ismail de pe Alboșoara, ce este închis pentru lucrări de reparație, din 19 panouri existent, 3 au fost demontate astăzi”, spune edilul.


Ion Ceban afirmăcă vor fi demontate și toate panourile de pe străzile Pușkin-Bodoni, unde au loc lucrările de reabilitare a trotuarelor. Panoul de publicitate de dimensiuni mari din intersecția Pușkin-Șciusev, a fost evacuat.

„Ani de zile, panourile nu doar au urîțit orașul fiind amplasate haotic și într-un număr excesiv, dar unele dintre ele sînt și periculoase pentru trecători”, susține acesta.

Amintim că lucrările de reparație din capitală au început

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load