COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Ceban, despre inundațiile de pe Albișoara: Soluția ar fi adîncirea rîului Bîc

8 iul. 15:52   Capitala
1126 0

Una dintre soluțiile inundațiilor ce au loc pe Albișoara ar fi adîncirea rîului Bîc. Despre asta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul unei conferințe. Potrivit edilului, pentru aceasta se necesită mulți bani.

„Am văzut multe comentarii luni, referitor la ceea ce ține de Albișoara. Aceste lucruri nu se întîmplă doar în Chișinău, dar se întîmplă peste tot. Aceste lucruri sînt de ordinul calamităților naturale și dacă avem acea masă de peste 5-6 ori cum am avut ca și în cazul ploilor torențiale de săptămîna curentă, un oraș cît de modernizat nu ar fi, nu ar face față. De 5-7 ori pe an s-ar putea întîmpla așa ploi.

Soluția ar fi adîncirea albiei rîului Bîc și reevaluarea ce ține de capacitatea canalizărilor și a pluvialelor”, a punctat Ceban.

Cît ține de reabilitarea străzii Albișoara, Ceban speră că pînă de Ziua Orașului aceasta să fie dată în exploatare, cu tot cu parcări și zonele aferente.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽