COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, despre grădinițe, școala primară și drumul de acces din Băcioi

Ceban, despre grădinițe, școala primară și drumul de acces din Băcioi

Proiectele în derulare în comuna Băcioi au fost inspectate de primarul general Ion Ceban. Astfel, edilul a vizitat grădinițele, drumul de intrare în localitate, dar și școala primară.

Ceban afirmă că lucrările sînt realizate conform proiectului, iar sursele de finanțare oferite de primărie sînt justificate.

„Am inspectat lucrările de reparație a două grădinițe, una cu o capacitate de 200 și alta de 65 de copii. În ansamblu, acolo sînt efectuate lucrări de schimbare a acoperișului, amenajare a pavilioanelor, reparație a grupelor, blocului alimentar, dar și a fațadelor.


Lucrări de reparație capitală se desfășoară și la Școala primară Nr. 101. Acolo este schimbat acoperișul, reparată fațada și amenajate sălile de clasă. Necesitatea locurilor în instituțiile de educație timpurie și în școli este una stringentă în comuna Băcioi, de aceea prioritar, pentru noi rămîne redirecționarea surselor financiare, pentru crearea condițiilor bune în instituțiile de învățămînt”, a declarat primarul.

Cît ține de drumul de acces, este reparat un tronson de 1,8 km, iar în următoarele zile vor fi amplasate marcajul.

În total, în acest an, pentru proiectele în derulare din comuna Băcioi, din bugetul municipiului Chişinău au fost alocaţi circa 8 milioane lei.

Amintim că pentru toate suburbiile capitalei au fost redirecționați în anul 2020 în jur de 100 milioane lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load