Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Ceban despre eliminarea lui Codreanu din cursa electorală: Este o josnicie

27 oct. 2019,, 16:45   Capitala
3223 4

Ion Ceban consideră că condițiile pentru înregistrarea candidaților la alegerile locale au fost inegale. El a declarat acest lucru în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Lilia Buracovschi.

„Am lucrat cu Ruslan Codreanu mai devreme în același guvern, peste un birou. Cred că este o josnicie că nu a fost înregistrat ca candidat la alegerile locale. Am spus că condițiile sînt inegale”, a spus Ceban, transmite enews.md

„Situația este una perfidă, deoarece candidații de la unele partide pe care nu le știe nimeni, s-au înregistrat liber, iar un candidat independent trebuie să adune 10 mii de semnături - este o situație dubioasă. Cred că ar trebui schimbată cît mai curînd posibil, și le-am spus despre aceasta tuturor structurilor care examinează într-un fel procesele electorale din Republica Moldova”, a spus Ion Ceban.

Moderatoarea emisiunii s-a interesat dacă nu este o josnicie faptul că documentele depuse Ruslan Codreanu au fost examinate o perioadă mai lungă decît cele ale celorlalți candidați și eliberarea lor a fost tergiversată în orice chip.

„Din păcate nu cunosc acest lucru. Știu că Ruslan Codreanu este o persoană foarte competentă, iar singura problemă în acest întreg proces a fost că s-a numit el însuși. Ei bine, plus cîteva momente, de exemplu, cu achiziționarea de autobuze”, a răspuns politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?