X 

Ceban, despre Axentiev: Nu se va întoarce la "Autosalubritate" sub nicio formă

13 aug. 2020,, 12:45   Capitala
2107 0

Angajații de la Autosalubritate nu și-au primit salariile pentru luna trecută, întrucît, directorul întreprinderii, Eugeniu Axentiev care a fost demis prin decizia CMC, nu se lasă dus și a plecat în concediu medical, cu tot cu ștampilă.

Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în această dimineață. Edilul capitalei spune că sînt semnale că în teren, susținătorii lui Axentiev nu vor să colecteze gunoiul în unele curți de bloc.

„Am primit mai multe mesaje că se încearcă blocarea activității Î.M „Autosalubritate”. Pe acest subiect de demisie, domnul Axentiev va încerca să își deschidă buletin de boală în alt spital. Se tensionează situația cu ștampila, care nu poate fi aplicată, iar oamenii nu pot să primească salariu. Știu că în unele curți de bloc intenționat nu s-a conectat gunoiul. Eu vreau să îi transmit salutări domnului Axentiev și unele părți a echipei, care probabil încearcă să influențeze. Așa nu mai merge. Oricum, noi vom reveni la normalitate și el nu se va întoarce la Autosabritate sub nicio formă. Oamenilor din teren, vreau să le spun că dacă aveți semnale că nu este colectat gunoiul sau este colectat cu întîrziere, eu vă asigur că vom depăși aceste probleme. Ceea ce ține de gunoi, este capacitatea noastră de a administra”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că primarul general Ion Ceban a cerut demisia șefului Întreprinderii Municipale Regia Autosalubritate, Eugeniu Axentiev. Potrivit primarului, raportul efectual la întreprindere nu este de loc plăcut, iar grupul de control a găsit neconformități foarte mari.

De asemenea, pompierii, cîteva zile la rînd, împreună cu direcțiile municipale, au luptat cu un incendiu izbucnit la gunoiște de la Tînțăreni. De precizat că 700 de mii de lei au fost repartizați din fondul de rezervă al municipiului Chișinău, pentru serviciile contractate pentru lichidarea incendiului, dar și consecințele acestuia de pe poligonul din com. Țînțăreni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?