COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban, despre agenții economici care se fac vinovați de mirosul urît: "judecătorii le-au venit în ajutor"

Judecătoria Rîșcani a interzis S.A „Apă-Canal” de a-i debranșa pe agenți economici ce își revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

Hotărîrea a stîrnit revolta primarului general, Ion Ceban, care spune că agenții economici care admit încălcări și provoacă astfel răspîndirea mirosului urît din capitală, trebuie pedepsiți, sistemul judecătoresc a decis însă altceva.

"Pute în sistemul judecătoresc. Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile!

Mai nou, Judecătoria Rîșcani a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa acei agenți economici, producători, ce revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în capitală și le-am dat termeni concreți pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutorul.


Din păcate în ultima perioadă, tot mai des ne confruntăm cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase.

În continuare lista acelor agenți economici care încalcă normele, va fi făcută publică", a declarat Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load