X 
Cazul Șor stiri: 599

Ceban confirmă: Bagas activează la întreprinderea de evacuare a deșeurilor

20 ian. 2020,, 12:09   Capitala
3286 0

Activistul civic Mihail Bagas a fost numit în funcția de director adjunct de marketing la Regia „Autosalubritate” de către șeful acestei întreprinderi municipale, Eugen Axentiev.

Despre aceasta a anunțat pentru Point.md de către primarul de Chișinău, Ion Ceban.

"Aksentiev și-a motivat decizia prin faptul că el poate avea încredere în această persoană și Mihail Bagas va lucra eficient. Vom monitoriza îndeaproape activitatea sa, iar dacă nu vor fi rezultate așteptate, desigur, vom căuta un alt specialist", a spus Ceban.

Reamintim că, mai devreme, vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, a spus că funcția de director adjunct de marketing al companiei Regia „Autosalubritate” joacă rolul de rampă, pentru ca activistul civic să poată conduce în curînd această companie.

Și consilierul municipal al PL, Veronica Herța a scris pe rețelele de socializare despre noua numire a lui Mihail Bagas.


"Faptul că activistul Mihai Bagas a ocupat ilegal această funcție cu un salariu de 17.500 de lei doar pentru a fi ulterior directorul acestei întreprinderi este evident. Interesant, Comisia privind numirea reprezentanților în întreprinderile municipale, formată din consilieri PSRM și blocul ACUM, știe ceva despre asta?", a spus Herța.

Anterior, s-a anunțat că directorul Regia „Autosalubritate” primește un salariu de peste 50 de mii de lei pe lună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?