COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban comentează hotărîrea Curții de Apel care i-a permis să lase panourile publicitare

Ceban comentează hotărîrea Curții de Apel care i-a permis să lase panourile publicitare

Candidatul Partidului Socialiștilor la Primăria Chișinău, Ion Ceban, susține că a fost decizia juriștilor formațiunii de a ataca hotărârea Judecătoriei Chișinău, prin care a fost stabilită încălcarea legislației electorale și a fost obligat să scoată toate panourile publicitare în care apare monumentului lui Ștefan Cel Mare și să nu mai distribuie pliantele și ziarele electorale.

„Ion Ceban era pornit să aplice decizia Judecătoriei Chișinău. Logoul de pe panourile publicitare a fost schimbat în proporție de 100% și așa vor rămâne indiferent de decizia Curții Supreme de Justiție, după adresarea lui Valeriu Munteanu. Și azi, poziția domnului Ceban e aceeași: legea primează și e una pentru toți”, ne-a spus reprezentanta serviciului de presă al candidatului socialist, Anișoara Ilașciuc.

Pe 11 octombrie, după ce magistrații Judecătoriei Chișinău au pronunțat decizia, Ion Ceban dădea asigurări că se va conforma. Ulterior, socialiștii au făcut recurs la Curtea de Apel Chișinău. Ieri, instanța a anulat decizia Judecătoriei Chișinău și i-a permis lui Ceban să lase panourile și să distribuie în continuare pliantele electorale în care apare monumentului lui Ștefan cela Mare.


Amintim că, pe 9 octombrie, tot Curtea de Apel Chișinău, dar un alt complet de judecată, a stabilit încălcarea legislației electorale în cazul lui Andrei Năstase, care la fel a folosit în pliantele electorale imaginea monumentului lui Ștefan cel Mare. Instanța l-a obligat pe Năstase să distrugă pliantele.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load