X 
Cazul Șor stiri: 594

Ceban: "Chișinăul își îndeplinește obligațiile față de comuna Țînțăreni"

17 aug. 2021,, 12:15   Capitala
2511 0

Primăria mun. Chișinău continuă să-și îndeplinească obiectivele, în urma angajamentelor luate față de comuna Țînțăreni, conform contractului de societate civilă pentru exploatarea gunoiștii municipale.

După cum a menționat primarul general Ion Ceban, una dintre angajamentele municipiului Chișinău este de a efectua lucrările de reparație a mai multor străzi din comună.

Astfel, pînă în prezent au fost executate lucrări pe str. Morii pe o suprafață de 3500 m2. Acolo are loc frezarea stratului uzat, cu amenajarea pietrei sparte; așternerea stratului de egalizare; așternerea pietrișului arobat și așternerea stratului de uzură. Urmează amenajarea acostamentelor, pe o lungime de 1800 m lineari.

Pe strada I. Creangă din localitate (3300 m2) urmează lucrări de profilare a părții carosabile, cu amenajarea pietrei sparte, a stratului de asfalt egalizare și de uzură. La accesul spre satul Crețoaia (3000 m2), urmează lucrări de frezare a părții carosabile, așternerea stratului de asfalt de egalizare și a celui de uzură.

”Lucrările au fost finisate pe strada Chișinăului (2000 m2), unde a fost excavat solul, amenajat pietrișul și montate 430 bucăți de borduri. Urmează amenajarea pavajului de 6 cm pe strada V. Alecsandri din comună.


În comuna Țînțăreni continuă implementarea și altor proiecte de infrastructură, se lucrează și la stadioanele multifuncționale construite, dar și alte obiecte”, a spus Ion Ceban.

Edilul capitalei a mai menționat că anul trecut, primăria Chișinău a realizat mai multe proiecte în comuna Țînțăreni, promisiuni făcute din anul 2011 de fostele conduceri de la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?