COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6781
Coronavirus stiri: 7598

Ceban cere ca neconformitățile de pe trotuarele Pușkin-Bodoni să fie eliminate

23 noi. 2020,, 14:20   Capitala
3280 0

Primarul general Ion Ceban se arată deranjat că pe unele porțiuni de pavaj de pe Bodoni și Pușkin sînt neconformități. Acesta a cerut ca aceste să fie remediate cît se poate de repede, iar responsabil și supraveghetor de cele întîmplate va fi viceprimarul Victor Chironda.

„Am fost atenționați sînt unele zone, unde sînt unele probleme legate de pavaj. Vreau să verificați minuțios aceste zone și să interveniți pe măsura necesităților. Să verificați minuțios lucrările pe lîngă clădiri, capacele de canalizare, dar și trecerile”, a declarat edilul în această dimineață, în ședința Primăriei.

La moment este amenajat mobilierul urban, bănci, coșuri pentru gunoi, mobilierul pentru plantarea florilor. La fel mai sînt efectuate lucrări de schimbare a becurilor şi instalarea celor de tip LED, iar în curînd va fi inclus.

În această săptămîna va fi reparat şi tronsonul bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt – str. Mitropolit Varlaam – un sector de trotuar aglomerat.

Lucrările vor fi efectuate în termeni restrînşi, iar pentru a nu afecta circulaţia transportului public, staţia din preajma Centrului Comercial „Gemenii”, va fi strămutată strămutată.


De asemenea, primarul general a adăguat că trotuarele din străzile Aleksandr Puşkin – Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni vor fi reparate pînă la strada Albişoara. Lucrările vor fi executate din contul economiilor ce s-au acumulat în procesul de reabilitare a trotuarelor de la str. Al. Mateevici – Ierusalim.

„Tot pînă la sfîrşitul lunii decembrie, dacă ne vor permite condiţiile climaterice, va fi reabilitată şi porţiunea str. Al. Mateevici, cuprinsă între cele două străzi unde au fost deja reparate trotuarele”, a conchis acesta.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽