TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban a vorbit despre modul în care va eradica corupția în Primărie

Ceban a vorbit despre modul în care va eradica corupția în Primărie

Primul lucru care trebuie făcut pentru a reduce corupția în Primăria municipiului Chișinău este minimalizarea „factorul uman” în cadrul examinării cererilor şi adoptarea deciziilor, precum și realizarea principiului de„ ghişeu unic”.

Declaraţia a fost făcută de candidatul pentru funcția de primar general al capitalei din partea PSRM, Ion Ceban, cu o zi înainte, 20 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă la care și-a prezentat programul de administrare a municipiului Chișinău pentru următorii patru ani. Ceban a menționat că Primăria nu ar trebui să aibă cozi la birouri, ar trebui să existe un singur ghişeu și organizată activitatea în baza „cozii electronice”.


„În al doilea rînd, vreau să trec complet la platforma E-primaria. Acest lucru va însemna că toate serviciile Primăriei vor fi computerizate, toate achizițiile publice vor fi efectuate în regim electronic, vor fi, de asemenea, transparente”, a declarat candidatul la postul de primar.

În ceea ce privește angajații Primăriei, viitorul primar general intenționează să organizeze testarea lor regulată, iar rezultatele acestor teste vor fi publicate. Ceban a indicat clar: oficialii necinstiți vor fi demişi, cei onești vor rămîne în locurile lor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load