COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban a fost în inspecție pe strada N. Testimițanu

Ceban a fost în inspecție pe strada N. Testimițanu

Primarul general Ion Ceban a mers să vadă cum au fost reparate porțiunile de asfalt, care s-au surpat în urma ploilor din zilele trecute, pe străzile Testimițanu și Inculeț.

Potrivit edilului, la acest rezultat am ajuns din cauza iresponsabilității unora.

Cît ține de gaura formată pe Inculeț, cel mai grav este că lucrările de reparație de pe această adresă au fost efectuate cu un an în urmă, iar acum situația este deplorabilă.


„Gurile de canalizare sînt pline cu apă, iar multe din rețelele inginerești au fost amplasate haotic și sînt uzate. La fel, lucrările au fost efectuate anterior fără a se ține cont de mai multe aspecte”, spune edilul.

„Nepăsarea și iresponsabilitatea unora generează probleme locuitorilor capitalei și pierderi bugetului municipal. Am dispus să fie efectuată o expertiză tehnică a lucrărilor de pe str. N. Testemițanu şi I. Inculeţ, iar responsabilii să fie sancționați”, a mai punctat primarul general.

Amintim că Ion Ceban a dispus ca pe viitor, înainte de începerea lucrărilor de reparație a trotuarelor şi străzilor din capitală, să fie efectuate expertize şi primite avizele de la toate întreprinderile care ar avea o tangență cu acele lucrări, iar obiectivele finalizate să nu fie lăsate de izbeliște.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load