COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Ceban a enumerat ce proiecte urmează să fie realizate anul viitor la Buiucani

21 oct. 13:00   Capitala
1894 0

În cadrul ședinței cu responsabilii din cadrul preturii Buiucani primarul general Ion Ceban a discutat pe marginea proiectelor ce urmează a fi realizate în sector începînd cu anul 2022.

Potrivit edilului, reparația drumurilor și trotuarelor, reabilitarea zonelor verzi și modernizarea pasajului subteran din preajma pieței Dimitrie Cantemir, care este una din cele mai mari din capitală și unde nu s-a intervenit de la crearea acesteia – sînt proiectele prioritare în Buiucani.

„Ne propunem să reparăm și trotuarele din strada București și Calea Ieșilor, 2 artere importante din oraș. În paralel, pe aceste străzi va fi modernizat și sistemul de iluminat public. Totodată, vom reabilita mai multe trotuare din zona istorică a orașului”, a declarat Ceban.

Primarul spune că se va investi în reabilitarea instituțiilor de învățămînt din sector, inclusiv cu reparația căilor de acces, în curțile blocurilor și amenajarea locurilor de parcare.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X