COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban a comentat hotărîrea CSJ în cazul Gaudeamus

Ceban a comentat hotărîrea CSJ în cazul Gaudeamus

Cinematograful Gaudeamus nu trebuie demolat, iar decizia luată de judecători nu este una bună. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care se arată indignat de această situație.

„Eu sînt categoric împotrivă în această privință. Spre mare regret, instanța de judecată determină care ar trebui să fie acțiunile primăriei. Și da, dacă nu ne supunem, trebuie să plătim amenzi grase și sînt intentate dosare în această privință. Avem situații unde ne-am conformat și ați văzut, de exemplu, Dimo colț cu Studenților, am suspendat această acțiune, urmează să găsim altfel de soluții.

Moștenirea pe care o am și ipocrizia unora din CMC, spunînd diferite lucruri, cum s-a întîmplat cu PUG-ul de exemplu. Ceea ce vedem că se întîmplă, peste 2000 de construcții, sute de autorizații emise, nu de către noi, dacă sînt obiecții la autorizațiile emise de Direcția Arhitectură, haideți să discutăm. Eu sînt primul interesat, că dacă este ceva făcut, să avem sancțiuni pentru cei care au încălcat, inclusiv pînă la demisie”, a precizat edilul.


Cît ține de cinematograful Gaudeamus, urmează să fie examinată situația suplimentar. „Nu putem să construim acolo nu știu mega ce. Trebuie să ne așezăm cu juriștii, consilierii municipali, cu cei care de fapt sînt implicați”, a punctat Ion Ceban.

Precizăm că judecătorii de la Curtea Supremă de Justiție a dat cîștig de cauză Societății pe Acțiuni, care are drept de proprietate asupra clădirii și terenului aferen.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load