COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Ceartă la ședinta Consiliului Municipal Chișinău

15 iul. 11:19   Capitala
1378 1

Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) a început cu ceartă între aleșii locali. Mărul discordiei a fost numirea președintelui ședinței de astăzi.

În timp ce Platforma DA l-a înaintat pe Cornel Pîntea, consilier al Partidului Unității Naționale (PUN), Partidul „Șor” l-a nominalizat pe Victor Mîndru.

După un schimb de replici tăioase, secretatul ședinței, Adrian Talmaci, a zis că „conform listei, ședința de astăzi ar trebui să fie prezidată sau de Platforma DA sau de Partidul „Șor”.

Acest lucru l-a nemulțumit pe Andrei Năstase: „Cu ce drept acest secretar impune această prevedere, ori Platforma DA, ori Partidul „Șor”. Începînd cu această ședință, acest secretar, care nu este la prima abatere, va fi în vizorul Platformei DA”.

Cu toate acestia, cu majoritatea voturilor în calitate de președinte a ședinței a fost ales Victor Mîndru. Pentru a calma spiritele, Ion Ceban a propus ca următoarea ședință să fie condusă de către Cornel Pîntea.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽