COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Ceartă la ședinta Consiliului Municipal Chișinău

15 iul. 11:19   Capitala
1473 1

Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) a început cu ceartă între aleșii locali. Mărul discordiei a fost numirea președintelui ședinței de astăzi.

În timp ce Platforma DA l-a înaintat pe Cornel Pîntea, consilier al Partidului Unității Naționale (PUN), Partidul „Șor” l-a nominalizat pe Victor Mîndru.

După un schimb de replici tăioase, secretatul ședinței, Adrian Talmaci, a zis că „conform listei, ședința de astăzi ar trebui să fie prezidată sau de Platforma DA sau de Partidul „Șor”.

Acest lucru l-a nemulțumit pe Andrei Năstase: „Cu ce drept acest secretar impune această prevedere, ori Platforma DA, ori Partidul „Șor”. Începînd cu această ședință, acest secretar, care nu este la prima abatere, va fi în vizorul Platformei DA”.

Cu toate acestia, cu majoritatea voturilor în calitate de președinte a ședinței a fost ales Victor Mîndru. Pentru a calma spiritele, Ion Ceban a propus ca următoarea ședință să fie condusă de către Cornel Pîntea.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽