COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 187(+45)   TRATAȚI 249 250     DECESE 6175(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1203
Preşedintele stiri: 2783

Ce spun chișinăuienii despre puful de plop (VIDEO)

15 mai. 11:00   Capitala
1098 0

Majoritatea locuitorilor Chișinăului nu sînt alergici la puful de plop, dar au o părere diferită despre el: pentru unii puful de plop nu le provoacă prea multe piedici, iar altora nu le permite să respire, să vadă normal, și ar dori ca această problemă să fie rezolvată prin plantarea altor copaci.

Acest lucru a dezvăluit un sondaj de opinie realizat de portalul Noi.md în centrul Chișinăului.

Cetățenii au fost întrebați ce cred ei despre puful de plop. Opiniile cetățenilor în această privință au fost diferite. Unii au declarat că nu sînt alergici la puful de plop, că nu le provoacă niciun deranj și chiar au subliniat că plopul este mult mai util decît răul pe care îl provoacă puful de plop, deoarece acesta este un copac puternic și oferă mult oxigen. Mulți locuitori ai capitalei cred că nu trebuie să luptăm și să distrugem acești copaci. Ei nu văd în asta nici un sens.

În același timp, alți cetățeni se plîng pe puful de plop, spunînd că acesta nu le permite să respire și să vadă normal pe stradă, iar acasă nu pot deschide ușile și ferestrele, pentru că acest puf întră în casă. În opinia lor, aceasta este o mare problemă și ar trebui rezolvată prin tăierea acestor copaci și plantarea altora în locul lor.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?