COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce se organizează în acest weekend sub podul de la Telecentru

Strada de sub Podul de la Telecentru este transformată pentru doua zile într-un spațiu pietonal unde copii au posibilitatea să se plimbe cu biciclete, skateboaruri, role, să deseneze cu creta pe asfalt, iar părinții să se implice alături de micuții lor.

Despre aceasta a scris primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Ne odihnim frumos în aer liber și cu păstrarea tuturor normelor. Alături de familie am arătat că se poate. Vă îndemn și pe voi! În acest Weekend au loc mai multe activități dedicate atît copiilor, părinților, cît și pentru orice locuitor și vizitator al capitalei. Prin aceste evenimente încercăm să descărcăm aglomerațiile din zonele verzi ale orașului, deoarece parcurile și localurile sînt arhipline în această perioadă”, a punctat Ceban.

Primarul a ținut să menționeze că organizarea unor astfel de activități reprezintă un experiment și în funcție de deschiderea pe care o au locuitorii, va fi diversificat programul și locațiile noi amenajate din oraș.

„Pe această cale, invit toți chișinăuieni să se bucure de doua zile frumoase cu soare într-o zona dedicată în totalitate lor, dar cu păstrarea tuturor recomandărilor. O remarcă foarte importantă pe care vreau să o fac: orice activitate este organizată cu respectarea normelor de organizare în spațiul liber”, a precizat acesta.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load