COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6781

Ce pot face chișinăuienii cînd urcă într-un troleibuz fără aer condiționat

22 iul. 07:48   Capitala
1453 0

Ultima perioadă am avut parte de temperaturi ridicate pe întreg teritoriul țării. Această vreme caniculară s-a resimțit din plin mai ales în Capitală, unde transportul public este arhiplin la orele de vîrf.

În acest context, unii cetățeni au remarcat faptul că aparatele de aer condiționat lipsesc din mai multe unități de transport public.

„Nu este nici o unitate de transport, pe care am achiziționat-o recent, fără aer condiționat. Dacă cineva dintre cetățeni anunță că într-un autobuz sau troleibuz a fost deconectat aparatul de aer condiționat, intervenim rapid”, a declarat Ion Ceban, Primarul General al Municipiului Chișinău, în cadrul emisiunii Secretele Puterii.

Totodată, Ion Ceban spune că uneori, apar și erori tehnice, iar alteori, poate fi vina personalului în acest sens.

Edilul Capitalei, îndeamnă cetățenii să raporteze pe platforma eu.chisinau.md, orice problemă pe care o sesizează în oraș.


„O platformă devenită foarte activă, avem astăzi aproape 8.000 de solicitări, dintre care, peste 4.000 rezolvate”, conchide Ceban.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽