COVID-19 în MOLDOVA

Ce au discutat președintele Moldovei și primarul Chișinăului

Ce au discutat președintele Moldovei și primarul Chișinăului

Astăzi a avut loc o întrevedere de lucru a președintelui Moldovei, Igor Dodon, cu primarul Chișinăului, Ion Ceban, la care părțile au abordat subiecte de mare importanță pentru municipalitate.

Ei au vorbit detaliat despre noile unități de transport care urmează să ajungă în scurt timp în Chișinău, despre acele 100 de autobuze care vor fi achiziționate, dar și despre cele 35 de troleibuze asamblate.

De asemenea, ei au discutat despre reluarea procesului educațional în instituțiile preșcolare și școlare, despre acele obiective de infrastructură care se află în reparație și despre termenul de dare în exploatare a fiecărui proiect.


În afară de aceasta părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la organizarea în condițiile actuale a Hramului Orașului.

În context, Ion Ceban a menționat că se planifică ceva inedit pentru chișinăuieni cu păstrarea tuturor normelor de siguranță și recomandărilor specialiștilor.

Șeful statului a apreciat efortul depus de domnul primar în îmbunătățirea aspectului capitalei noastre și a reiterat disponibilitatea instituției prezidențiale de a susține în continuare proiectele și inițiativele pentru Chișinău și locuitorii lui.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load