COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Ce așteptări are primăria Chișinău de la viitorul guvern

22 iul. 08:45   Capitala
1291 0

Indiferent cine se află la Guvernare, trebuie să existe o colaborare cu Guvernul și autoritățile centrale. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, în contextul în care partidul PAS a luat majoritatea la alegerile parlamentare anticipate.

„Primul lucru important în comunicarea mea cu autoritățile, nu contează care sînt ele, că sînt locale, că sînt centrale, că sînt ministere, că sînt agenții stau interesele locuitorilor municipiului Chișinău. Și aici sînt suficient de dur. Ați văzut și în comunicarea cu autoritățile centrale trecute, nu că mi-ar place sau nu mi-ar place unele inițiative lansate de Guvern. Ele pînă astăzi confirmă lucrurile spune de mine în lunile anterioare ce ține de asfaltarea în Chișinău. Noi am avut dispute pe partea legată de pandemie, noi am avut dispute pe partea legată de educație cînd mi s-a delegat dreptul dar nu mi s-au dat pîrghiile pentru a deschide școlile anul trecut la 1 septembrie. Au fost foarte multe lucruri.

Am avut probleme cu unele ministere, cu oameni din unele ministere, au fost piedici, etc”, a punctat acesta.

Întrebat la ce se așteaptă de la noul Guvern, Ceban a subliniat că problemele care sînt în capitală trebuie rezolvate împreună, întrucît toți locuiesc în Chișinău.

„Eu sper că această comunicare va fi una corectă, în beneficiul locuitorilor, dacă nu se va întîmpla, vom merge pe cont propriu în dezvoltarea orașului”, a conchis acesta.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽