Cazul agresării copiilor de la grădinița 185 a ajuns în atenția poliției

Cazul agresării copiilor de la grădinița 185 a ajuns în atenția poliției

După ce în presă a apărut o înregistrare audio, în care o angajată a undei grădinițe din sectorul Buiucani strigă și posibil chiar lovește copii, Poliția Capitalei a anunțat că va investiga cazul, relatează Noi.md.

Mai mult decît atît, potrivit unui comunicat, la grădiniță au mers mai mulți polițiști care urmează să afle ce s-a întîmplat de fapt și cine se face vinovat. De asemenea, Poliția cere cetățenii care cunosc asemenea cazuri să apeleze serviciul de urgență 112.

Amintim că, mama unui copil care frecventează Grădinița nr. 185 din Chișinău a făcut publice niște înregistrări audio în care o dădată a grădiniței strigă la copii și-i numește cu diferite cuvinte urîte. Ulterior dădaca a venit și cu o reacție în care spune că nu are nici o vină, mai mult decît atît femeia spune că înregistrarea ar putea fi falsificată. Cu toate acestea dădaca și-a depus cererea de demisie.

Direcția educație a pornit o investigație internă pe acest caz. Cu o reacție a venit și primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, care s-a arătat indignat de acest caz. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load