COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Carnea, ouăle și lactatele continuă să fie vîndute în stradă (VIDEO)

Carnea, ouăle și lactatele continuă să fie vîndute în stradă (VIDEO)

Sub razele fierbinți ale soarelui, zeci de oameni vînd, pe trotuare sau lîngă piețe, produse ce se strică ușor. Astfel, carnea, ouăle și lactatele sînt expuse în plină stradă, deși doar la umbră sînt peste 30 de grade.

Vînzătorii spun că marfa lor este în regulă și asigură că nu ar trebui să ne facem griji. De partea cealaltă, cumpărătorii sînt destul de rezervați și, cel mai des, evită să procure din stradă. Noul director al Pieței Centrale a spus că nu răspunde de vînzătorii ambulanți, transmite Tv8.md.

Noul director interimar al Pieții Centrale spune că nu are pîrghii pentru a-i alunga pe vînzătorii ambulanți, care stau pe străzile de alături.


VIOREL BRAGA, Director interimar „Piața Centrală”: „Sînt organele competente de a lua asemenea măsuri. Că se vînd produse lactate, produse ușor alterabile la temperatura de 32 de grade este o normă depășită. Depășită de timp, nu ne face nouă față celor care sîntem, nici celui care vine, nici celui care cumpără”.

Comerțul stradal neautorizat a fost interzis din 2017, însă oamenii continuă să vîndă, în pofida amenzilor. De altfel, și în Piața Centrală, regulamentul spune că ouăle, carnea sau peștele pot fi vîndute în piețe doar în vitrine frigorifice.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load