COVID-19 în MOLDOVA

Capitala se dezvoltă. Ceban, despre lucrurile de pe Albisoara, Puskin și Bodoni

Capitala se dezvoltă. Ceban, despre lucrurile de pe Albisoara, Puskin și Bodoni

Lucrările de reparație a străzii Albișoara continuă, iar astăzi a început așternerea stratului de egalizare, după care începe asfaltarea carosabilului.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în teren efectuează lucrări un număr mare de structuri responsabile de diverse domenii. Astfel, În fiecare dimineață la orele 7 este organizată ședința în șantier despre mersul lucrurilor și cum sînt efectuate acestea.

“Pînă în prezent au fost efectuate lucrări de frezare a astfaltului – 50%, au fost instalate 18 guri de captare, iar 6 încă urmează. Totodată, sînt evacuate panourile publicitare, se finalizează lucrările de montare a bordurilor și de modernizare a iluminatului stradal. Precizez că toate aceste lucrări se efectuiază pe tronsolul 1: Gagarin – Ismail, iar în data de 23 august urmează să fie executat întregul tronson. Nu vreau ca termenul limită să facă muncitorii să lucreze mai repede, dar necalitativ. De aceea, am solicitat responsabililor să verifice amănunțit: calitatea gurilor de captare, cum sînt puse bordurile și cît de calitativ se va turna asfaltul”, a declarat edilul.


În linii mari, Ceban cere același lucru și în cazul șantierelor de pe Bodoni și Pușkin, unde se face trotuar nou.

“Și aici se lucrează asiduu. Astfel, echipele instalează pavaj nou, pe ambele străzi: Bodoni și Pușkin. De astăzi, intervin pentru a executa lucrările de instalare a pavajului, 8 echipe de muncitori. Lucrările au loc pe porțiuni, astfel, ca pietonii să poată circula. Săptămîna aceasta, sperăm că primele porțiuni vor fi finalizate”, punctează primarul.

Ion Ceban spune că fiecare proiect este strict monitorizat, pentru ca lucrările să fie executate calitativ.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load