COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

Capitala este pe ultima sută de metri în cadrul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă

30 noi. 2021,, 10:30   Capitala
1342 0

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar municipalitatea afirmă că este în pregătiri. Primarul general Ion Ceban afirmă că orașul este amenajat, iar luminițele se vor aprinde treptat în diverse zone. La moment sînt instalate decorațiile procurate anul trecut, dar urmează să fie conectate și cele ce vor fi achiziționate anul acesta.

„Dvs., știți cum nu am permis închirierea acestora, dar astfel să ne permitem să le avem la balanță, iar în fiecare an să le completăm. Știu că în aceste zile se lucrează foarte mult. Sper să reușim. La fel solicit tuturor să finalizeze proiectele. Domnilor pretori, această săptămînă o aveți pentru a ieși personal la toate adresele și de a vedea starea lucrurilor, de a finaliza acele lucrări care trebuie să fie finalizat. Plus la toate adresele transmise de către toți, cetățeni, să reacționați și să ieșiți în teren. Totodată vă atenționez pe toți, inclusiv șefii de direcții că în curînd vor fi efectuate evaluările anuale”, a punctat Ceban.

Primarul a solicitat ca fiecare să își facă munca, transmite Noi.md cu referire la a-tv.md.

„Atît am cerut și voi cere în continuare. Unii, să fiu sincer lucrează mai mult decît am așteptat, alții lasă de dorit și vom reveni la acest subiect, doar cu alte persoane în funcții”, a conchis primarul.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X