X 
Transnistria stiri: 1443
Preşedintele stiri: 4063

Bugetul pentru 2021, discutat la Pretura Rîșcani. Cu ce planuri vine Ion Ceban

19 dec. 2020,, 14:30   Capitala
9764 0

Ședință despre buget 2021, la Pretura Rîșcani. Astăzi au avut loc mai multe discuții despre proiectele investiționale în acest sector.

Potrivit primarului general Ion Ceban, unul dintre proiectele pe care le preconizează să-l înceapă pentru anul viitor în sectorul Rîșcani este amenajarea și reabilitarea Parcului-pădure Rîșcani care a fost lăsat în paragină deja de ani buni.

„De asemenea, ne propunem a fi realizate mai multe proiecte, precum amenajarea Aleii de pe bd. Grigore Vieru, amenajarea Scuarului Răzeșilor din str. Doina (cartierul Poșta Veche, instalarea irigării în Scuarul din bd. Moscova, 21 (scuarul Mezon), reabilitarea prin irigare a aliniamentului stradal de pe bd. Moscova, inclusiv reconstrucția și reparația gardului, amenajarea părții pietonale, str. Columna (tronsonul str. Mitropolit Gavriil Bănulescu -Bodoni – str. Alexandr Pușkin), dar și modernizarea pasajului subteran din str. Alecu Russo, 2/1”, a declarat Ceban.

Mai multe edilul spune că va continua să reabiliteze pasajul subteran din str. Alecu Russo, 2/1 și pasajul subteran din zona Circului, dar își propune și modernizarea pasajului subteran din bd. Renașterii Naționale, 10, renovarea intrării în oraș

„Vom depune toate eforturile pentru a moderniza sectorul Rîșcani”, a conchis acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?