COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bătaie într-un troleibuz din capitală, filmată de martori (VIDEO)

S-a întîmplat în data de 29 iulie, pe strada Studenților din sectorul Rîșcani al capitalei. Imaginile au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Acesta ne-a povestit că bărbatul în tricou roșu purta greșit masca de protecție, iar unul dintre pasageri s-ar fi uitat lung la acesta. Modul în care l-a privit l-a scos din fire pe bărbat, iar acesta a sărit cu pumnii la tînărul care stătea pe scaun.

Din cauza conflictului, șoferul vehiculului de rută a fost nevoit să oprească, iar pasagerii care s-au pomenit martorii incidentului au încercat să-i descarcereze pe indivizii încăierați în bătaie. După ce spiritele s-au calmat, tînărul care a fost bătut a ieșit din vehiculul de rută și a plecat, celălalt însă nu voia nici să iasă din troleibuz nici să explice ce l-a scos din fire. În cele din urmă, conflictul a fost aplanat, pasagerii au revenit în vehicul și și-au continuat drumul.

Conform legii, cel care a sărit la bătaie trebuie să fie sancționat în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit tînărul atacat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load