COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 397 151   INFECTAȚI 256 103(+49)   TRATAȚI 249 129     DECESE 6168(+3)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1202
Preşedintele stiri: 2777

Bătaie în centrul capitalei cu implicarea și a carabinierilor (VIDEO)

8 oct. 2020,, 22:49   Capitala
3760 0

Un tînăr a ajuns la spital în urma încăierării din centrul capitalei, unde au fost implicați și doi carabinieri. Acesta a fost rănit la cap.

Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, Alexandru Bejan, a declarat că tînărul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale, iar, ulterior, a și fugit.

Conform informațiilor, ceilalți trei indivizi implicați în bătaie au fost duși la Inspectoratul de Poliție din sectorul Centru.

Ulterior, s-a stabilit că aceștia sînt locuitori ai capitalei, cu vîrstele de 17, 23 și 26 de ani.

Totodată, în cadrul audierilor, unul dintre indivizi a predat benevol un pachețel cu o substanță gălbuie de proveniență necunoscută care a fost ridicată și transmisă pentru expertiză.


Amintim că patru tineri s-au încăierat cu doi carabinieri. La un moment, în timpul încăierări, în imagini se vede că unul dintre cei implicați a lovit un tînăr cu o anvelopă.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, Alexandru Bejan, incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10:25, la intersecția străzilor București și Pușkin din capitală.

„Pentru a calma spiritele au intervenit carabinierii de la postul din preajmă. Însă, agresorii nu s-au conformat cerințelor legale. A fost solicitat ajutor prin intermediul serviciului 112. La fața locului au sosit două echipaje de carabinieri și o ambulanță”, a declarat Alexandru Bejan.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?