COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Bărbatul care a amenințat că se sinucide a adus pierderi de 50 mii de lei la RTEC

Bărbatul care a amenințat că se sinucide a adus pierderi de 50 mii de lei la RTEC

Regia Transport Electric a ratat venituri de aproximativ 50 de mii de lei în urma incidentului de sîmbătă. Despre aceasta a anunțat șeful întreprinderii, Dorin Ciornîi, la sfîrșitul ședinței direcțiilor Primăriei.

Funcționarul a mai spus că din cauza deconectării curentului, 126 de troleibuze au staționat aproape o oră de vreme, circulația fiind restabilită la ora 21:15 minute, transmite NOI.md cu referire la independent.md.

Reamintim că sîmbătă, 23 noiembrie, un bărbat beat a urcat pe un stîlp de înaltă tensiune din sectorul Rîșcani, de unde amenința că se sinucide. În încercarea de a evita o tragedie aproximativ 20.000 de consumatori au fost deconectați de la sursa de curent.


Operațiunea de salvare a bărbatului a fost finalizată la ora 20:20 după mai bine de 8 ore de intervenție continuă a salvatorilor și polițiștilor, anunța serviciul de presă al IGSU.

Bărbatul s-a lăsat convins după mai multe discuții purtate de salvatori și un vecin care a fost de acord să participe la operațiune. Persoana a fost coborîtă prin intermediul autoscării de tip BRONTO care a fost desfășurată la fața locului. În total la operațiunea de salvare a bărbatului au participat 50 de persoane și 7 autospeciale de intervenție. Misiunea a fost gestionată de șeful IGSU general – maior Mihail Harabagiu. La fața locului a venit ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu.

Persoana care a provocat incidentul a ajuns în custodia serviciilor competente, fiindu-i acordate îngrijirile necesare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load