Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Banda de virare suplimentară de la intersecția străzilor Calea Orheiului și Studenților este gata pentru exploatare

19 mai. 17:00   Capitala
2138

Banda de virare suplimentară de la intersecția străzilor Calea Orheiului și Studenților este gata pentru exploatare.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în total au fost construite 860 m2 de carosabil și 760 m2 de trotuar pietonal, dar și 2 insule de refugiu pentru pietoni. La fel, a fost modernizată stația de așteptare de pe str. Studenților. Urmează aplicarea marcajului rutier.

„De asemenea, în intersecția dată, spre direcția Stăuceni, au fost modernizate semafoarele. Astfel, semafoarele vechi au fost înlocuite cu altele noi, de tip LED cu timer pentru pietoni, iar sistemul de dirijare a fost modificat parțial, pentru a corespunde circulației pe noua bandă de circulație. Bandă suplimentară de virare a fost construită pentru a fluidiza traficul rutier în zonă. Aceasta va asigura preluarea fluxului de autoturisme care virează la dreapta, de pe Calea Orheiului și încadrarea nestingherită a acestora în deplasarea spre direcția străzii Studenților”, a declarat edilul.

Ceban spune că lucrările au demarat la începutul lunii februarie curent, iar tot anul acesta își propune să inițieze lucrările de construcție a benzii suplimentare de virare din str. Socoleni.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав