X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Autorii alertei false cu bombă de la Circ au fost identificați

11 mai. 2020,, 15:14   Capitala
2780 0

O alertă cu bombă la Circul din Chișinău a fost semnalată astăzi la poliție. După cum au constatat oamenii legii, aceasta s-a dovedit a fi falsă, notează Noi.md.

În jurul orelor 11:45 min., serviciul unic 112, a receptat un apel telefonic anonim prin care s-a comunicat că pe acoperișul Circului este amplasat un obiect explozibil.

La fața locului imediat s-au deplasat și au intervenit toate serviciile specializate, zona fiind încercuită conform procedurii. În urma cercetărilor demarate, de către serviciile specializate careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate.

Astfel ca urmare a acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiștii sec. Rîșcani de comun cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost identificați autorii apelului. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori cu vîrstele de 13 ani și respectiv 16 ani din mun. Chișinău.

La moment forțele de ordine stabilesc toate circumstanțele și motivul pentru care minorii au făcut apelul.


Reieșind din vîrsta subiectului faptei, aceștia nu pot fi trași la răspundere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?