Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Au început lucrările de reabilitare a două străzi din Capitală

18 iun. 12:45   Capitala
2828 0

În contextul lansării de către Primăria municipiului Chișinău a programului de modernizare a infrastructurii „Reabilitarea căilor de acces către instituțiile de învățămînt din Capitală”, în sectorul Centru a demarat procesul de reparație a două străzi din proximitatea instituțiilor de educație timpurie.

În această perioadă, Î.M. Regia „Exdrupo” concomitent efectuează lucrări de reabilitare a străzilor din cartierul Telecentru aflate în intersecție - Romantica și Ipate Soroceanu. Străzile duc spre Grădinițele nr. 7 și 167 (pentru copii hipoacuzici și cu CES).

Lucrările prevăd crearea trotuarelor care nu existau pînă acum în această zonă, ridicarea bordurilor, reasfaltarea părții carosabile, montarea marcajelor rutiere.

Astfel, în scurt timp în sectorul Centru, copiii și însoțitorii lor vor beneficia de condiții îmbunătățite ale infrastructurii, o mai bună siguranță în deplasare, confort și accesibilitate. Avantaj însemnat și pentru transportul care aduce zilnic produsele alimentare la grădinițe, dar și pentru locuitorii care trăiesc pe aceste străzi.

2
2
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав