Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Au început filmările pentru un video la Concursul „Capitala Europeană a Tineretului 2024”

4 noi. 2021,, 12:30   Capitala
1433

Tinerii au început filmările pentru un video promoțional care va prezenta candidatura orașului Chișinău la Concursul „Capitala Europeană a Tineretului 2024”, în finala căruia Chișinăul s-a calificat și anul acesta, alături de încă 3 orașe, transmite Noi.md.

Este vorba despre Lviv, Veszprem și Gent.

Tinerii de la Centrul municipal de Tineret împreună cu Direcția generală educație, tineret și sport vor merge în cele mai interesante locații din oraş pentru a impresiona juriul de la Bruxelles.

În acest sens tinerii au avut grijă să decoreze şi un troleibuz cu logoul ,,Chișinău pentru Capitala Europeană a Tineretului 2024”.

Scopul filmului este de a arăta implicarea tinerilor din municipiul Chișinău în procesul de elaborare a dosarului și de a prezenta cele mai frumoase locuri din capitală pentru tineri.


Părerea tinerilor şi implicarea acestora în viaţa socio-culturală, dar şi economică a capitalei este foarte importantă.

În prezent, Primăria Chișinău elaborează Strategia de dezvoltare a sectorului de tineret, document important care va transpune viziunea orașului pentru dezvoltarea sectorului de tineret și punerea în aplicare a principiilor și direcțiilor prioritare, fiind elaborat în concordanță cu principalele priorități, strategii și programe în domeniu la nivel internațional, național și local.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав