TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Au furat bani și medicamente, apoi au închis farmacista într-un depozit (VIDEO)

Tîlhărie la o farmacie din sectorul Buiucani al capitalei. O farmacistă a trecut printr-un adevărat coșmar după ce doi indivizi au amenințat-o și au furat bani și mai multe medicamente dintr-o farmacie amplasată pe strada Alba-Iulia. Cazul a avut loc pe data de 27 octombrie, puțin după ora 18.00, transmite echipa.md.

Momentul comiterii tîlhăriei a fost surprins pe camerele de supraveghere instalate în salonul drogheriei. În imagini se vede cum un bărbat intră în încăpere și cere de la farmacistă niște medicamente.

În timp ce femeia încearcă să găsească medicamentele solicitate la depozit, suspectul se apropie de ea și prin amenințări o ține acolo cu sila.

În acel moment, în farmacie intră un alt individ, care la fel trece după vitrină și în mod liber sustrage banii din casă, dar și mai multe medicamente.

Ulterior, suspecții au închis victima în încăperea depozitului, după care au plecat. Farmacista a reușit să iasă singură din debara și să cheme poliția.


Solicitată telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că va reveni cu un comunicat oficial.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load