TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Au achitat zeci de mii de euro, dar nu și-au mai văzut casele

Au achitat zeci de mii de euro în avans pentru apartamente inexistente, iar acum umblă pe drumuri, dar nu-și mai pot recupera banii.

Așa au pățit mai mulți investitori, care și-au rezervat apartamente, încă în 2015, într-un bloc care, la acea vreme, se afla în construcție, pe strada Milescu-Spătaru din sectorul Ciocana al Capitalei, dar care, în prezent, este lăsat de izbeliște, transmite tv8.md.

Clădirea urma să aibă 17 etaje, dar, în decurs de șase ani, au fost construite doar cinci. Oamenii spun că sînt nevoiți să bată pragurile instanțelor de judecată în speranța că mai există vreo șansă de a-și întoarce banii adunați de-o viață.

Gheorghe Dutca, spre exemplu, ne-a povestit că unul dintre cele două apartamente, pe care le-a înregistrat și la Cadastru, l-a trecut pe numele fiicei sale.

În prezent, bărbatul locuiește împreună cu copiii săi, dar zice că și-a dorit mult să se mute la casă nouă doar cu soția sa.


Visul lui de-o viață a fost, însă, spulberat și s-a transformat în interminabile ședințe de judecată, cu cauze pierdute, și tot mai multe întrebări fără răspuns, mărturisește bărbatul.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load