COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

,,Arena Chișinău" își deschide ușile! (FOTO)

,,Arena Chișinău" își deschide ușile! (FOTO)

La data de 1 mai 2020, complexul ,,Arena Chișinău” își va deschide larg ușile și va fi gata să găzduiască cele mai mari competiţii, campionate naţionale şi internaţionale, dar şi antrenamente sportive, comunică Noi.md.

Despre aceasta anunță primarul capitalei, Ion Ceban, care a fost în vizită la ,,Arena Chişinău" împreună cu reprezentanţii Federaţiilor sportive și consilierii municipali, pentru a face cunoştinţă cu obiectul şi a se informa despre ce propune de fapt acest proiect grandios.

„Acest lucru va fi o oportunitate pentru capitala noastră, avînd posibilitatea să primim oapeţi din diverse ţări. Este un proiect comercial, dar şi socio-cultural, care va permite dezvoltarea domeniului sportiv, dar şi, de ce nu, a turismului în ţara noastră”, a declarat Ceban.


Directorul Arenei a oferit vizitatorilor mai multe informaţii şi este dispus să colaboreze cu Federaţiile Naţionale. Pe teritoriul Arenei pot fi practicate mai multe tipuri de sport, cum ar fi: volei, handbal, fotbal de sală, baschet, înotul, tenis, dar şi altele. Astfel ca sportivii noştri să aibă posibilitatea pentru a face antrenamentele acasă şi să nu fie nevoiţi să facă acest lucru în altă parte, spune Ceban.

„Cît priveşte contribuţia primăriei, am menţionat că itinerariul a 4 rute de microbuz vor fi prelungite cu staţia terminus pe teritoriul Arenei Chişinău, este vorba de nr.166, 123, 140 şi 191. La fel, autobuzul Nr.5 va avea staţia terminus pe teritoriul complexului. Și pe viitor ne propunem să colaborăm și să realizăm mai multe proiecte de succes”, a adăugat primarul de Chișinău.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load