X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Ar putea fi deschisă o nouă rută municipală de autobuz - cum va circula

31 oct. 2023,, 12:45   Capitala
3890 0

Primăria capitalei examinează posibilitatea deschiderii unei noi rute municipale de autobuz pentru locuitorii din suburbia Sîngera, care va face legătura cu sectorul Centru din orașul Chișinău prin strada Muncești.

Specialiștii Parcului Urban de Autobuze, împreună cu viceprimarul Ilie Ceban și reprezentanții administrației locale, au examinat pe traseu toate necesitățile care trebuie ajustate pentru a lansa ruta de autobuz, transmite Noi.md.

Itinerarul noii rute urmează să traverseze străzile Viilor, Orheiului, Aerogării și Primăverii din Sîngera, unde în prezent nu circulă transport public. Este vorba de aproape 4500 de beneficiari.

În prezent, spre Sîngera, satele Revaca și Dobrogea circulă rutele suburbane municipale de autobuz nr. 18, nr. 18 A, nr. 33 și nr. 44. Ruta va circula spre Liceul Teoretic ”Alexandru cel Bun”.

Recent, au fost lansate șase rute noi de autobuz pentru suburbiile Durleşti, Codru, Bubuieci, Trușeni prin satul Dumbrava. La fel, a fost extins itinerarul rutei municipale de autobuz nr. 24 în satul Colonița, iar pe ruta nr. 46 a fost majorată capacitatea de transportare a pasagerilor prin adăugarea unei unități articulate.

3
0
1
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?