X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Anunț important din partea Preturii sectorului Centru

10 iun. 20:00   Capitala
3603 0

Arderea vegetației uscate pe teritoriul sectorului Centru este strict interzisă, anunță Noi.md cu referire la anunțul făcut de Pretura sectorului Centru.

Pentru siguranța locuitorilor sectorului Centru, sursa citată, atenționăm repetat despre interzicerea arderii vegetației în contextul lucrărilor de salubrizare.

"În perioada sezonului estival, cazurile statistice de ardere a vegetației înregistrează o creștere, în același timp, vara pericolul focului deschis este mult mai mare. Conform dispoziției Pretorului sectorului Centru, Vadim Hîncu nr. 9-d din 01.03.2024 ”Cu privire la neadmiterea arderii deșeurilor, ierbii, crengilor uscate și altor vegetații pe teritoriul sectorului Centru” și în baza atenționării emise de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din 04.06.2024, incendierea vegetației uscate este interzisă și reprezintă infracțiune,", menționează sursa.

Pretura sectorului Centru îndemnă pe cei care observă degajări puternice de fum ce pot afecta calitatea aerului, să sune la numărul naţional de urgenţă 112.

0
0
2
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав