Transnistria stiri: 1301

Angajaţii Primăriei Chişinău instruiţi de angajaţii CNA

9 sep. 2021,, 09:30   Capitala
2553 4

Angajaţii Primăriei Chişinău instruiţi de angajaţii CNA. Primarul general Ion Ceban spune că se bucură că pe parcursul anilor 2020-2021 la Linia Fierbinte a instituției nu a parvenit nici un apel telefonic unde s-ar denunța acte de corupție în Primăria Chișinău, iar acest lucru este un rezultat bun.

„Asigurarea şi controlul integrităţii instituţionale şi profesionale sînt esenţiale pentru Primăria Chişinău, în contextul în care am declarat că îmi doresc ca APL să devină cea mai transparentă instituţie publică din Republica Moldova. Asemenea instruiri pentru angajaţii APL au mai fost anul trecut organizate atît de către CNA cît şi de către ANI.

Pe 10 septembrie, curent, alți funcţionari publici din cadrul Primăriei Chişinău vor asista la alte sesiuni de informare organizate de CNA”, a declarat Ceban.

Amintim că Primăria municipiului Chişinău și Centrul Național Anticorupție au stabilit un acord de colaborare prin care cele două autorităţi şi-au propus să-şi unească eforturile cu privire la implementarea politicilor şi strategiilor care vizează prevenirea și combaterea actelor de corupție, a actelor conexe actelor de corupție şi a faptelor coruptibile.

„La fel, ne propunem să elaborăm o strategie anticorupție. Sigur că este o muncă enormă, dar care trebuie neapărat de realizat”, a conchis Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?