COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Amenajarea trotuarelor de pe străzile Bodoni și Puşkin ar mai putea dura

Termenul lucrărilor de amenajare a trotuarelor de pe străzile Bodoni și Puşkin din Chișinău ar putea fi prelungit. Edilul Capitalei, Ion Ceban, a declarat în cadrul ședinței din 28 septembrie a primăriei că antreprenorul responsabil de acest sector a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

„Am văzut în rețelele sociale și noi știm la fel situația referitoare la unele porțiuni pe Bănulescu Bodoni și Pușkin, dar spre mare regret vreau să anunț public că antreprenorul general, cel care a gestionat toate lucrările a decedat recent de COVID-19, iar ultimele cîteva săptămîni a fost o perioadă foarte tensionată în ce ține de procesul de administrare. Acum este problematic din punct de vedere tehnic, începînd cu semnăturile contractele. Ne pare foarte rău de ceea ce s-a întîmplat. Și sperăm că putem să intrăm în normalitate cu toate deducerile și subiectele puse la punct”, a declarat Ion Ceban.

Lucrările de amenajare a trotuarelor din str. Bodoni – Puşkin au început pe data de 6 august curent și urmau a fi finisate în luna octombrie, scrie tv8.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load