AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 466 469  Au ieșit 381 000​  Au rămas 85 469     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 909
Criza energetică stiri: 730

Alerta de la mall a fost falsă

21 dec. 2021,, 20:40   Capitala
2047 0

În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine, alerta cu bombă de la centrul comercial din strada Arborilor nu s-a adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte sau substanțe explozibile, transmite IPN.

Ofițerii Secției investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Centru au dispus acțiuni pentru a identifica autorul alertei false cu bombă. A fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism. Persoana vinovată riscă amendă de până la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Angajații și vizitatorii unui mall din capitală au fost evacuați de urgență, după ce o persoană o persoană a trimis un mail în care anunța că în incinta centrului comercial este amplasat un obiect explozibil. Potrivit martorilor, mulți dintre angajați au fost evacuați pe scările de serviciu. Au fost întrerupte toate activitățile, fiind evacuați spectatorii din sala de cinematograf, vizitatorii din cafenele, magazine. Per general, evacuarea a fost organizată operativ și liniștit.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав