COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Aleea Mircea cel Bătrîn, mai bogată în mobilier urban, terenuri de joacă și camere de supraveghere (FOTO)

22 ian. 13:40   Capitala
3846 0

Pe aleea Mircea cel Bătrîn, azi se lucrează pe alee la instalarea camerelor de supraveghere și la instalarea rețelei WiFi. Cel puțin asta scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul spune că sînt efectuate lucrări la definitivarea terenurilor de joacă este vorba de instalarea de dale din cauciuc.

„În total sînt 10 terenuri, 3 pentru sport și 7 terenuri de joacă pentru copii. Tronsonul între străzile, I.Vieru – Dumeniuc urmează să fie asfaltat și să fie instalat mobilierul. După reabilitarea totală vor fi: Bănci – 120; Urne – 120”, a punctat acesta.

Primarul mai spune că iluminatul a fost instalat și conectat.

„Cei care locuiesc în sectorul Ciocana cunosc. Pe alee principală a sectorului cu o lungime de 2,2 km, nu au existat suficiente coșuri pentru gunoi, bănci, nu era iluminat și nu mai vorbesc de alte condiții de recreere. Oamenii vor aprecia eforturile noastre”, a conchis edilul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X