Agenții economici, obligați să cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează

În condițiile meteo de afară, primarul general Ion Ceban roagă cetățenii și șoferii să fie prudenți în trafic și pe străzile capitalei. Primarul a punctat că serviciile municipale responsabile sînt pregătite pentru a interveni.

Totodată, Î.M. Regia „EXDRUPO” va asigura accesul către suburbii. Este pregătit utilajul necesare și materialul antiderapant. Meteorologii au anunțat un Cod Portocaliu de vreme instabilă pînă joi, 28 ianuarie.

„În acest sens, îndemn populația să fie atentă, conducătorii auto să-și echipeze mijloacele de transport corespunzător condițiilor de iarnă şi să fie precauţi în trafic. La fel, îndemn şoferii să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util.

De asemenea, agenţii economici din Chişinău și gestionarii de imobile sînt obligați să-şi cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează, în caz contrar vor primi amenzi”, a declarat Ceban.

Potrivit meteorologilor, pe arii extinse vor cădea precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsoare, izolat va viscoli și va troieni, iar pe drumuri va fi ghețuș. Totodată, sînt prognozate intensificări ale vîntului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load