COVID-19 în MOLDOVA

Află echipa de consilieri cu care merg la alegeri candidații la funcția de Primar de Chișinău

Află echipa de consilieri cu care merg la alegeri candidații la funcția de Primar de Chișinău

Comisia Electorală Centrală a Moldovei a publicat lista candidaților care s-au înregistrat pentru a participa la alegerile din 20 octombrie pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, din care fac parte 19 persoane.

Portalul Noi.md vă propune să cunoașteți mai detaliat echipele lor, candidații la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău din partea formațiunilor reprezentate de ei, deoarece este important să se cunoască cine va putea să sprijine proiectele și inițiativele liderilor săi în cazul alegerii în Consiliul Municipal Chișinău.

Vedeți mai jos listele candidaților înregistrați la funcția de consilieri municipali ai capitalei din partea diferitelor partide și mișcări social-politice și aflați cine face parte din echipa de consilieri care pretind la fotoliul primarului capitalei.


Reamintim că alegerile locale vor avea loc la 20 octombrie. Potrivit sondajelor publicate săptămîna curentă, cele mai mari șanse de a cîștiga le are socialistul Ion Ceban și candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load