TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Actorul Gheorghe Grîu își petrece serile la Centrul de găzduire de pe strada Haltei (FOTO)

Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost, din stradă Haltei oferă persoane zi de zi un dejun și cină caldă, dar și un pat pentru persoanele care nu au o casă.

Seară de seară, aici vin cel puțin 100 de persoane fără adăpost care pe lîngă mîncare, ceai și cafea caldă pot face și un dus și înnopta la cald.

Ieri seara, pragul centrului au fost pășite de consilierii municipali, Nicolae Pascaru și Serghei Afanasenco. Potrivit consilierilor, municipalitatea alocă lunar bani adunați din impozite pentru întreținerea centrului, cu toate acestea condițiile lasă mult de dorit din acest motiv în viitor urmează a fi alocați bani suplimentari pentru reparația centrului.

Potrivit lui Nicolae Pascaru, în timpul vizitei de informare, consilierii au avut parte și de o întîlnire supriză. La centrul de găzduire acesta l-au întîlnit și pe actorul Gheorghe Grîu.

”Am întîlnit aici un om deosebit cu o soarta grea și anume actorul Gheorghe Grîu . Oameni buni va rog împreună să ne implicăm să ajutăm acest om care a ajuns la limita existenței sale. Domnul Gheorghe Grîu este o persoană intelegentă, nu folosește băuturi alcoolice, recent a trecut printr-o operație la ochi”, a scris Nicolae Pascaru pe pagina sa de facebook.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load