Activitatea întreprinderii Autosalubritate va fi verificată

11 iun. 2020,, 08:45   Capitala
2906 0

În urma ședinței din 10 iunie curent, Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a hotărît că se va crea o comisie de control al activității Întreprinderii Municipale Autosalubritate.

Controlul activității Î.M. Autosalubritate vine în urma mai multor sesizări din partea asociațiilor obștești pentru ocrotirea animalelor, a persoanelor afectate de problema maidanezilor, dar și din partea angajaților întreprinderii, transmite Știri.md.

Comisia de control va verifica, timp de 3 luni, activitatea întreprinderii municipale dar și a azilului de cîini vagabonzi pentru ca ulterior să prezinte un raport privind constatările și măsurile necesare pentru soluționarea problemelor enunțate.

Din componența Comisiei de control fac parte 11 membri.

În luna martie, consilierii municipali au votat o decizie protocolară pentru a cere demiterea din funcție a directorului Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, precum și a șefului centrului de sterilizare din subordinea întreprinderii.


Aleșii locali erau nesatisfăcuți de modalitatea în care este gestionată situația cîinilor vagabonzi din municipiul Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?