Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

A plecat în concediu: Ion Ceban nu s-a prezentat la ședința de astăzi a CMC

19 iul. 15:06   Capitala
1682 0

Edilul capitalei nu a venit la ședința din 19 iulie a Consiliului Municipal Chișinău, în cadrul căreia urma să prezinte un raport de monitorizare a situației în transportul public în rezultatul implementării noului sistem tarifar.

Unul dintre consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) prezenți în sală l-a întrebat pe locțiitorul lui lon Ceban din ce cauză edilul nu s-a prezentat în CMC. Drept răspuns, Vladimir Mitru a spus că: „primarul este în concediu acum”.

„Adică, domnul primar a intrat în concediu fiind raportor pe ordinea de zi la CMC. Bine, îi dorim odihnă plăcută și așteptăm raportul”, a adăugat consilierul PAS, Dumitru Ivanov, transmite agora.md.

Amintim că noul sistem tarifar a prevăzut majorarea de la 1 iulie a prețului pentru o călătorie, de la doi lei - în cazul troleibuzelor și de la trei lei - în cazul autobuzelor, pînă la șase lei.

Prețul a fost stabilit în baza noii metodologii de stabilire a tarifelor pentru călătoria în transportul public, care a fost aprobată la 13 iunie, de către CMC.Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав